keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Masquerade Sindy

Pedigreen Masquerade Sindy (1984), ja mieluiten tummahiuksinen versio, on yksi niistä jollain tavalla "mystisistä" nukeista, jotka ovat jääneet mieleen lapsuudesta. Tosin luultavasti vain mainoskuvista. En ainakaan muista, että kenelläkään olisi ollut sen kummemmin Masquerade kuin Cut 'N' Style Sindyäkään. Ensimmäisenä tiensä tänne löysi Masquerade Sindyn puku, tosin vain mekko-osa, erään lotin mukana. Onnekseni sain melko pian tämän jälkeen mahdollisuuden hankkia myös itse nukke - ja vieläpä nimenomaan se tummahiuksinen versio. (Samalta myyjältä sain muuten samalla kertaa hankittua myös em. Cut 'N' Stylen, vaikkakin kunnostusta vaativassa kunnossa olevan yksilön, mutta ei se haittaa.)

Kohtuullisen hyväkuntoinen
Masquerade Sindy lainamekossa.
Hiukset piti lähinnä vain selvitellä ja pestä
ja nukke pestä muutenkin,
sillä erityisesti silmissä oli pinttynyttä likaa.Masqueraden hiukset ovat hieman erilaista kuitua kuin muilla nukeilla, joiden hiuksia olen käsitellyt, joten kun ne mielestäni sai laiteltua ihan riittävän hyvin pelkällä pesulla, harjauksella ja asettelullakin, en viitsinyt alkaa etsiä varmistusta olisiko kuitu kestänyt ihan normaalisti esim. kuumavesikäsittelyä, jolloin kiharat olisi toki saanut käherrettyä vielä paremmiksi.

Löytämissäni kuvissa huultenväri vaihteli hyvin vaaleasta kellertävästä punaiseen, joten otin vapauden valita huuliin mieleiseni uuden sävyn. Valitsin puvun rusettiin sopivan tumman sävyn, joka korostaa hienosti Pedigree Sindyn mielenkiintoisen muotoista suuta ja lisää muutenkin kokonaisuuden dramaattisuutta. Lisäsin vielä mahdollisimman lähelle puvun koristerusetin sävyä olevan hiusnauhan sekä tummanpunaiset helmikorut, jotta asu näyttäisi kokonaisemmalta nyt kun siitä ainakin vielä toistaiseksi uupuvat viitta, viuhka, naamio ja alkuperäiset korut. Sekä, kuinka yllättävää, kengät.

Lopputulos:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti